"Ми будемо лягати під українські танки": Жителі Золотого виступили проти відведення військ (відео)

529 дворів готові повісити на кожен будинок прапор України з вимогою не відводити українські війська.

Жителі Золотого Луганській області категорично виступили проти відведення українських військ. Відео з акції протесту в місті опублікували в Facebook-спільноті Myrotvorets News, передають Патріоти України.

«Ми будемо лягати під українські танки, щоб не дати відвести війська», - кажуть мешканці. За їх словами, 529 дворів готові повісити на кожен будинок прапор України з вимогою не відводити українські війська.

Тим часом, в Національній поліції України повідомили, що незважаючи на анонсоване розведення військових сил на ділянці поблизу Золотого, поліцейські продовжать нести службу в місті Золоте-4 і селі Катеринівка.

«Вже сьогодні ми збільшуємо кількість співробітників поліції, які в складі піших і автопатрулів реагуватимуть на виклики і повідомлення громадян і забезпечувати публічну безпеку в населених пунктах на лінії зіткнення», - повідомив заступник голови Національної поліції України Вадим Троян.

Він закликав місцевих жителів не боятися розведення військ в районі Золотого. «Ми вже маємо приклад успішної роботи правоохоронців після розведення військ в стратегічному смт. Станиця Луганська. Там місцеві жителі теж мали побоювання щодо своєї долі після переміщення військових на нові рубежі. На передовій лінії тоді опинилися бійці батальйону поліції "Луганськ 1", нацгвардійці і прикордонники. І вони в повному обсязі виконують покладені на них завдання щодо забезпечення правопорядку і безпеки українських громадян», - зазначив Троян.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...