"Ми діємо заздалегідь": Іспанія заявила, що запроваджує "порнопаспорти"

Іспанія запроваджує "порнопаспорти" для доступу громадян до порнографії в мережі інтернет, передають Патріоти України

Уряд Іспанії має намір обмежити доступ до порнографії для дітей та підлітків. У Мадриді не хочуть чекати, доки відповідна постанова ЄС набуде чинності 2027 року, тому йдуть на превентивний крок - вводять Digital Wallet Beta ("Цифровий гаманець Beta").

Будь-хто, хто збирається дивитися еротичні фільми, може скористатися застосунком, щоб підтвердити свій вік. Користувач отримує 30 порнокредитів, які дійсні протягом одного місяця. Щомісяця кредити оновлюються.

Така модель гарантує захист даних, а також те, що активність користувачів у мережі не відстежуватиметься. "Цифровий гаманець Beta" запрацює по всій країні до кінця літа, кажуть в уряді країн.

Водночас використання Beta буде добровільним для постачальників фільмів для дорослих. Онлайн-платформи також можуть використовувати інші методи підтвердження віку своїх клієнтів.

"Ми діємо заздалегідь. І ми закликаємо платформи зробити те саме. Ставки високі", - сказав представник іспанського уряду Хосе Луїс Ескріва.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...