"Ми є свідками величі...": Британські фанати боксу рознесли свого Ф'юрі за жадібність і в захваті від широкого жесту Усика

Олександр Усик (20-0, 13 КО) ТА Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) після довгих місяців перемовин прийшли до згоди щодо поєдинку. Президент WBA Гільберто Мендоза повідомив, що отримав підтвердження від команд Усика та Ф'юрі про домовленість щодо бою. Сторони попросили час для роботи над контрактом, щоб закрити угоду.

Напередодні, 10 березня, у останній день можливості заключити угоду, Ф'юрі заявив, що його остання пропозиція – розподілення гонорарів 70% на 30% на свою користь.

Адже WBA заявив, що 10 березня – останній день коли команди двох баксерів можуть дійти згоди, інакше Усику треба буде перейти до варіанта з захистом титулу проти Дюбуа.

Українець вирішив прийняти нахабну пропозицію британського ццигана. При тому, що за кількістю поясів мав би сам вимагати більшу половину гонорару, висунувши Ф'юрі лише одну умову, щодо підтримки ЗСУ.

Така одержимість спортом привела у захват цінителів боксу у всьому світі. Адже побачити об'єднавчий бій за усі чемпіонські пояси супертяжів - мрія, котру плекали десятиліттями. Навіть британці прониклися величезною повагою до великодушного українця.

Більше того, мешканці Туманного Альбіону в коментарях не тільки сипали компліментами українцю, а й кепкували над захвшимся співвітчизником. Кажуть, що Тайсон Ф'юрі виглядає жалюгідно (таке враження відповідь "циганського короля" на згоду Усика лише посилила).

Згадали навіть бій Ф'юрі – Вайлдер 1, після якого Тайсон говорив, що віддав гроші на благодійність.

Та впевнені, що стадіон буде за українця після того, що відбулось.

WBA підтвердила домовленість між Усиком та Ф'юрі. Бою бути?

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...