"Ми їм ковбаси, а вони ґвалтують дітей і стріляють у ноги": Жінка із Запоріжжя "прозріла" від дій російських окупантів

Мешканці окупованих територій, які чекали на "русскій мір", шоковані звірствами окупантів. СБУ вдалося перехопити розмову між жінкою, що живе в селі Тарасівка Запорізької області, й її родичом – бойовиком так званої "ДНР". Підрозділ останнього наразі базується на Херсонщині. Відповідний аудіозапис опублікувала Служба безпеки України, передають Патріоти України.

Жінка, довірившись російській пропаганді, мала зовсім інше уявлення про "асвабадітєлєй" й чекала на "русскій мір", але те, що відбувається насправді, її шокувало. "Серьожа, їдь сюда і подивися, що тут робиться! Я х*рньою не страдаю! Я тобі завжди вірила! Вірила, як ти мені об’ясняв за бандерівців… я зненавиділа їх. А тепер кого мені ненавидіти?" – запитала жінка, плачучи.

Вона зазначила, що не знає, як вберегти своїх 14 та 10-тирічну онучок. "Ми їм ковбаси, а вони залазять у хату, насилують дітей і стріляють у ноги. Я тебе просю, ти мені скажи, що мені робити? Вони під’їжджають до хлопців й, питають, де молоді дівчата та пропонують за них солярку. Шо це таке? Це такі вояки?" - каже жінка, плачучи ще більше. У відповідь родич їй порадив виїхати кудись, якщо є можливість. До прикладу, у Херсон, але жінка відповіла, що його бомблять постійно.


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно