"Ми коли в селі стояли, з пацанами, нах*й, хату розкрили": Окупант похвалився, що професійно мародерить в Україні (аудіо)

Російський загарбник похвалився матері, що навчився "грамотно мародерити" в Україні.Про це свідчить розмова окупанта з мамою, яку перехопила СБУ, передають Патріоти України.

Росіянин гордо заявив, що окупанти знайшли спосіб, аби в них нічого не відбирали, а все награбоване в Україні можна було безперешкодно переправити до РФ.

"Ми коли в селі стояли, ми з пацанами, нах*й, хату розкрили. І знаєш, що я виніс звідти? Комп'ютер, нах*й… Комп'ютер вартістю приблизно тисяч 150. Я його додому привезу", - похвалився загарбник.

Його мати не переймається, що син став військовим злочинцем та мародером. Її хвилює лише те, чи не відберуть у нього все награбоване. Той запевнив, що командування не відбере нічого."Та не заберуть. Ми знаємо, куди заникати. Ми все робимо грамотно", - заявив він. Це викликало у матері захоплення сином- мародером.

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Супервоїн з мене не вийшов, але роблю, що можу": Відомий український співак показав свою військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:05

Відомий український співак, а тепер і воїн ЗСУ, Олександр Положинський розповів, що 16 травня – це особлива для нього дата. Військовий відзначив два роки з моменту початку служби в армії, передають Патріоти України. У своєму Instagram Олександр Положин...