"Ми котимось у прірву": Бійців ЗСУ годують гниллям з цвіллю, вибухнув гучний скандал (фото)

Українських військових годують неякісними продуктами харчування. В армію постачають погане м'ясо, гнилі овочі та фрукти з цвіллю. Про це у Facebook повідомила нардеп від фракції "Голос" Соломія Бобровська, передають Патріоти України.

"Я знову про харчування в армії. І не відступлюся, поки не привезуть нормальні продукти. На фото реальні продукти, які Міністерство оборони України закуповує для нашої армії. Значну частину тендерів на поставку продовольства виграє компанія фаворит - Віьйсксервіс Волонтер. З високою націнкою вони постачають у Збройні Сили України гниле м'ясо, овочі і фрукти з цвіллю. Таких випадків дуже багато, але Міноборони ігнорує скарги на них. Як і ігнорує вже три рішення АМКУ скасувати рішення тендеру на користь цієї компанії!" - написала Бобровська і опублікувала фото неякісних продуктів.

На знімках можна побачити гнилі яблука, ківі з цвіллю, гнилу картоплю і погане м'ясо. Бобровська зазначила, що Міністерство оборони ігнорує скарги про таке харчування бійців.

В коментарях українці обурені таким станом речей.

  • Гаразд, чи пора починати приносити литовську картоплю та яблука? Я серйозно починаю цікавитися, чи хтось відповідає за щось у цій армії?
  • Чому жодні силовики не реагують?
  • Жах просто!
  • Яка ганьба!
  • Якщо писати реакцію на це тільки тут, а не дублювати її на ФБ Міноборони, жодної реакції швидше за все і не буде. Шкода, це бульбашка.
  • Жах!
  • Ми котимось у прірву.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...