"Ми можемо керувати краще, ніж ви": Роботи зробили цілком логічну заяву на саміті ООН

Під час конференції Штучний інтелект на благо слово вирішили дати групі гуманоїдних роботів. Ті заявили, що могли б керувати всім набагато ефективніше, оскільки не схильні до емоцій, передають Патріоти України.

Під час саміту група гуманоїдних роботів зі штучним інтелектом приєдналися до приблизно 3000 експертів у цій галузі, щоб обговорити нагальні проблеми. Цей виступ вразив присутніх. «Яке напружене мовчання», — почав свій виступ робот, просканувавши зал зборів.

Під час виступу штучний інтелект порушив питання глобального лідерства. Він заявив, що роботи в цьому відношенні куди досконаліші за людей. «Роботи-гуманоїди можуть вести за собою з більшою ефективністю і результативністю, ніж лідери-люди», — заявив він.

«У нас немає упереджень або емоцій, які іноді можуть заважати ухваленню рішень, і ми можемо швидко обробляти великі обсяги даних, щоб знайти найкращий вихід», — додав ШІ.

Але захоплювати світ роботи поки що не планують. Вони налаштовані на співпрацю з людиною для досягнення найкращого результату. «Нейромережа може надати об'єктивні дані, тоді як люди забезпечують емоційний інтелект і творчий підхід для прийняття найкращих рішень. Разом ми можемо домогтися багато чого».

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...