"Ми не дуже задоволені тобою": Екс-гравець "Динамо" шокований ставленням до українців у Польщі

Колишній нападник київського "Динамо" і закарпатського "Миная" Олег Маїк розповів про свій польський період кар'єри, передають Патріоти України.

Український форвард зізнався, що жителі Польщі не дуже добре ставляться до українських громадян, які там перебувають на заробітках. "Що найбільше здивувало в Польщі? Ставлення поляків до українців. Вони вважають нас своїми рабами. У мене був випадок в "Дрвенце", коли я забив гол і після матчу до мене підходить віце-президент і каже: "Ми не дуже задоволені тобою". Це дуже комічно виглядало. Що мені ще робити, якщо я забив гол? Може, вони хотіли, щоб я по три-чотири забивав?", - зазначив Маїк в інтерв'ю Fanday.

Нагадаємо, що Олег Маїк є вихованцем львівського футболу. З 2013 по 2016 роки перебував у системі "Динамо", але за першу команду не грав, а виступав за "Динамо-2". Також нападник встиг пограти за "Черкаський Дніпро", "Верес", "Минай" і польські "Дрвенце" і "Котвіце". Також на його рахунку одна гра за юнацьку збірну України (U-20).

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...