"Ми не можемо оцінити його реальний стан": Батько Протасевича відреагував на "інтерв'ю" сина білоруському ТБ і заявив про катування

Сім'я затриманого в Мінську журналіста Романа Протасевича впевнена, що син давав "інтерв'ю" білоруському телеканалу під фізичним і психологічним тиском. Про це батько опозиціонера Дмитро Протасевич заявив "Дождю", передають Патріоти України.

"Знаючи нашого сина, все, що говорить Роман, він говорить не сам. Ви подивіться на його першу реакцію на початку ролика, і навіть в процесі ролика дуже видно, що у нього йде внутрішня боротьба між тим, що він повинен сказати, і тим, що він не хоче говорити", - вказав чоловік.

Він також також припустив, що крім тортур і психологічного насильства, сина можуть шантажувати загрозою життю або тим, що в сусідній камері опиниться його дівчина Софія Сапега.

"Йому дуже важко це говорити, але я впевнений, що його змусили, впевнений, що його залякували", - продовжив Дмитро Протасевич. Також, за його словами, до опозиціонера досі не пускають ані адвоката, ані лікарів.

"Ми не можемо оцінити його реальний стан. Нашому синові, ми впевнені, потрібен постійний медичний нагляд, ми не знаємо, які методи впливу до нього застосовуються", - розповів Дмитро Протасевич.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...