"Ми не можемо так далі жити. Ми бомжуємо в центрі Європи!": Українська спортсменка "застрягла" з дітьми в аеропорту Хітроу через МАУ (відео)

Відома українська спортсменка Ольга Ширяєва застрягла в аеропорту Хітроу в Лондоні разом з двома дітьми та 65-річною матір'ю. Тріатлоністка змушена вже дві доби бомжувати в аеропорту, оскільки МАУ не відповідає на дзвінки. Деталі Ольга Ширяєва записала на відео і розмістила на своєму YouTube-каналі, зазначають Патріоти України.

Вона повідомила, що вже дві доби вимушено знаходиться в аеропорту Хітроу в Лондоні разом з двома дітьми – 2 і 17 років, а також з 65-річною мамою.

"У нас були куплені квитки в авіакомпанії МАУ з Борисполя в Монреаль (Канада) зі стикуванням в Лондоні. Оскільки рейс з Борисполя в Лондон затримали, ми, не зі своєї вини, не потрапили на наступний рейс, через те, що закінчилася реєстрація. В аеропорту Лондона нам нічим допомогти не можуть, тому, що це вина МАУ, і вони повинні розв'язувати проблему, організувавши нам інший рейс", - розповіла спортсменка.

Вона додала, що в аеропорту Хітроу немає представників МАУ, на телефони вони не відповідають, а на електронну пошту надсилають стандартні відповіді та не хочуть займатися питанням.

"Ми не можемо жити в аеропорту. З маленькою дитиною, літньою мамою, без знання мови, без речей і засобів існування. Ми другу ніч спимо на лавках аеропорту і харчуємося за величезні гроші в місцевих кафе. Ніхто з працівників аеропорту нам допомогти не може. Ми не можемо ні летіти далі, ні повернутися додому, оскільки квитків немає, або вони через США (туди немає візи), або дуже дорогі", - розповіла Ольга Ширяєва і попросила про допомогу.

"МАУ, відгукніться! І зробіть свою роботу. Ми не можемо так далі жити. Ми бомжуємо в центрі Європи!"- закликала спортсменка авіакомпанію. Жінка разом з дітьми залишилася в аеропорту без речей і не може навіть вийти з будівлі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...