"Ми не розмовляємо": Соліст Quest Pistols розійшовся з дружиною, яка засвітилася у Москві

Новина про те, що під час повномасштабного вторгнення дружина учасника гурту Quest Pistols Антона Савлєпова, акторка Ірина Горбачова поїхала до Москви, спантеличила фанів виконавця, зазначають Патріоти України.

Сайт ТСН.ua звернувся за роз'ясненням до Савлєпова і поцікавився, чи обговорювала Ірина з ним поїздку до країни-агресорки росії і як він до цього взагалі ставиться. У коментарі нашому сайту Антон зізнався, що розійшовся з Горбачовою: "Вже півроку ми не підтримуємо контакт. Всі свої рішення Ірина як доросла людина приймає самостійно. Дякую за розуміння", - сказав артист.

Чи розійшлося подружжя офіційно і чи стала причиною розриву позиція Горбачової щодо повномасштабного вторгнення рф до України, Савлєпов говорити не став.

Зазначимо, що про стосунки Антона Савлєпова з Іриною Горбачовою стало відомо у серпні 2020 року. А вже за рік закохані одружилися. Пара відіграла маленьке весілля у липні 2021 року у Туреччині. Зазначимо, що Горбачова народилася і до 9 років мешкала у Маріуполі. Згодом переїхала до рф, де живе у Москві і вважається російською акторкою.

Але Горбачова часто приїздила до України і не раз зізнавалася країні у любові. Та з початком повномасштабного вторгнення Горбачова жодним чином не висловила своєї позиції. Єдине, що зробила артистка після початку повномасштабної війни, скасувала свої виступи у Москві та Санкт-Петербурзі, назвавши вторгнення "ситуацією, що відбувається".

Потрапили в лікарню з отруєнням: У Курській області "бабусі" щось підмішали до паски для військових РФ

вівторок, 7 травень 2024, 7:38

У Курській області (РФ) велика група військових РФ потрапила до лікарні з тяжкими симптомами. Ймовірно, їх отруїли місцеві мешканки. Про подію розповів російський Z-канал "ВДВ за Чесність і Справедливість", передають Патріоти України. . Неприємність т...

Комуналка в Україні виросте ще сильніше: У НБУ дали прогноз, що подорожчає швидше

вівторок, 7 травень 2024, 7:30

У найближчі кілька років українці зіткнуться із черговим подорожчанням комунальних послуг. При цьому через складну ситуацію в енергетиці вартість електроенергії зростатиме швидше, ніж решта послуг ЖКГ. Про це заявили аналітики Національного банку Украї...