"Ми не служба доставки продуктів": Голова Херсонської ОВА розлютився на місцевих жителів, які не хочуть евакуюватися

Керівник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив про перші "негативні дзвіночки". Він зазначив, що деякі люди відмовляються евакуюватися і сприймають рятувальників як службу доставки продуктів, передають Патріоти України.

"Люди, які відмовились від евакуації і залишились у затоплених районах і почувають себе комфортно настільки, що почали сприймати серйозну рятувальну операцію з великим ризиком для життя всіх задіяних осіб як типову службу доставки продуктів", - повідомив чиновник у Telegram-каналі.

При цьому наголосив, що так не можна чинити, бо це "дуже підло", оскільки рятувальники не зобов’язані підвозити їжу. "Хочете їсти, то сідайте в човни і виїжджайте у безпечне місце, де ви отримаєте соціальні виплати, будете в теплі, зі світлом і нагодовані", – підкреслив Прокудін.

Він подякував всім волонтерам і рятувальникам за допомогу.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...