"Ми не те що в нулі, ми в дуже жорсткому мінусі": Вагітна дружина Віктора Павліка розповіла про серйозні матеріальні проблеми в сім'ї (відео)

Матеріальне становище сім'ї українського співака Віктора Павліка сильно похитнулося у зв'язку зі скасуванням концертів через пандемію коронавірусу. При цьому артист разом зі своєю молодою дружиною, яка вагітна, перебуває в мінусі. Про це розповіла дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова в інтерв'ю для програми "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

"Ми не те що в нулі, ми в дуже жорсткому мінусі. Можна порахувати, що в рік карантину ми в мінусі як мінімум на 150 тисяч кожен місяць", - сказала дівчина. Через ці труднощі пара відклала на час придбання нової нерухомості. Вони зараз проживають у двокімнатній квартирі, а 90% речей Віктора Павліка знаходяться у квартирі його колишньої дружини Лариси.

При цьому Репяхова мріє, що переїде з чоловіком у великий будинок. Дівчина сподівається, що це відбудеться вже навесні. "У нас була квартира в розстрочку, її ми призупинили. Я хочу собі велику гардеробну, це моя мрія. А Віктору Франковичу потрібен свій кабінет", - розповіла Катерина. За її словами, незважаючи ні на які труднощі Віктор Павлік надає фінансову допомогу своїй колишній сім'ї. 15 років тому артист взяв кредит на квартиру і досі його виплачує.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...