"Ми ні на кого не нападали": Оля Полякова розповіла, як обматюкала росіянина в Лондоні

Українська співачка Оля Полякова поділилася історією, як одного разу просто посеред вулиці обматюкала росіянина. Про інцидент артистка розповіла у новому випуску шоу "Дорослі дівчата", передають Патріоти України.

Полякова зізналася, що це сталося 19 вересня у Лондоні, Велика Британія. Тоді у місті відбувалося прощання з королевою Єлизаветою II. Оля разом з молодшою донькою Алісою пішла подивитися на похорон королеви, втім не так сталося як гадалося:

"Похорон Єлизавети. Лондон. Перлися ми туди в черзі, мабуть що годин п'ять. Чекали на цей катафалк, побачили одну фару від машини, але типу побували на похороні. Потім виходимо звідти. Ми з Алісою пхалися, пхалися. Аліса взагалі нічого не побачила, бо зріст ще не той", - поділилася Полякова.

Оля розповіла, що вони з донькою були дуже втомлені, Аліса почала вередувати і нерви зіркової мами здали. Тоді ж дісталося й росіянину, який був поруч з артисткою: "Ми йдемо втомлені. Вона йде і ниє: "Та ти мене привезла до цього Лондона, ти мене до дитбудинку віддала, ти мене не любиш". І вона йде і смикає мене, і смикає. Я повертаюся, в мені все клекоче, я шість годин на ногах, я повертаюся і на всю вулицю кричу: "Я не винувата, що кляті рашисти напали на Україну. Ми не можемо поїхати додому!". Йде поруч якийсь чувак і каже: "Ми ні на кого не нападали". Я повертаюся до нього і кажу: "Пішов на х*й". А він мені каже: "Можна фото?". "Пішов на х*й", - розповіла Полякова.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...