"Ми нічого не знаємо, до побачення": На Тернопільщині матір з дитиною не пустили до пункту обігріву

У Тернопільській області матір з дитиною не пустили до пункту обігріву. Їй заявили, що "вони нічого не знають" про роботу такого. Про це повідомив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш, передають Патріоти України.

Труш розповів, що інцидент стався у Збаражі. Там мати з дитиною прийшла до "Пункту незламності", щоб зарядити мобільний телефон. Проте працівниця ЦНАПу, де розгорнутий такий пункт, їй заявила, що вона "нічого не знає і тут нічого не працює".

"На задньому фоні горить світло, у цієї працівниці тепло, є світло, Інтернет. Сьогодні голова громади мені пояснює, що ця працівниця не зорієнтувалась. Від середи? То зробіть так, щоб ті, хто сидить у цих пунктах дуже швидко орієнтувались. Якщо вже на заході України, в Тернополі, де не прилітають ракети, нічого не прилітає, нема де людям зарядити телефон, випити гарячого чаю чи банально зігрітись - то гріш ціна вам всім. Давайте, щоб ми не робили ще 55 нових "Пунктів незламності" у голів громад вдома", - заявив Труш.

"Пукти незламності" в Україні

В Україні почали розгортати "Пункти незламності". Там працює генератор, від якого можна підзарядити мобільні пристрої. А ще – обігрівачі, подекуди Інтернет, вбиральні, питна вода, місця для відпочинку або ще й додаткові послуги – кава, чай і солодощі. Шукати такі локації треба на мапі онлайн – на сайті nezlamnist.gov.ua.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...