"Ми ніколи не забудемо наших побратимів і, незважаючи ні на що, продовжуємо шлях до перемоги над кривавою імперією": Полк Кастуся Калиновського втратив у боях ще чотирьох білорусів (фото)

В Україні під час повномасштабної війни загинуло ще четверо бійців полку Кастуся Калиновського. Про це повідомляє пресслужба формування у Telegram-каналі 31 липня. Зазначається, що втрати зазнали батальйони "Литвин" та "Волат". Усі чоловіки виступили проти російської агресії, і почали захищати країну з перших днів вторгнення.

"Четверо наших героїв загинули. Ми підтримуємо зв'язок із рідними та близькими загиблих. Позивні та особливо імена бійців не розголошуються для безпеки рідних", — повідомляє пресслужба полку з Білорусі.

Батальйон "Волат" втратив одного свого бійця, а троє загиблих, що залишилися, були вже з батальйону "Литвин" і ефективно боролися з російськими окупантами. Полк Калиновського висловив свої співчуття і було зазначено, що вони сумують разом із усім білоруським народом, який знову зіштовхнувся із жертвою.

У боях за Україну загинуло ще четверо військових із Білорусі

"З жертвою у війні за незалежність України та Білорусі. Ми ніколи не забудемо наших побратимів і, незважаючи ні на що, продовжуємо шлях до перемоги над кривавою імперією. Рано чи пізно імена загиблих з гордістю прозвучать у рідній Білорусі! Вони звучатимуть і в назвах вулиць, і в підручниках історії, і в піснях рідного народу", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 липня повідомлялося, що у Житомирі перейменували вулицю Білоруську на честь полку ім. Кастуся Калиновського. Житомирські депутати вирішили віддати шану білоруським добровольцям, які воюють проти загарбників на боці Києва. Вулиця, яку вирішили перейменувати, знаходиться на півночі міста.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...