"Ми подумали, що це - Трамп": У Миколаєві розгорівся скандал через пам'ятну дошку видатної диригентки (фото)

Невдалою меморіальною дошкою вшанували пам'ять хорового диригента Світлани Фоміних, лауреата премії імені Т. Г. Шевченка.

У Миколаєві розгорівся скандал через меморіальну дошку хормейстеру Світлані Фоміних, яку урочисто відкрили 11 березня. Гнівний пост Facebook опублікувала Людмила Щетиніна, передають Патріоти України.

"Шановні миколаївці! Оце так вшанували пам'ять видатної хорової диригентки Світлани Фоміних, лауреатки премії імені Т. Г.Шевченка. Як на мою думку, це жахіття й знущання над нами і пам'яттю видатної місткині", - прокоментувала вона.

Користувачі мережі підтримали Щетиніну, зазначивши що Фоміних на дошці схожа більше на екс-президента Дональда Трампа.

"А я думав, це Дональд Трамп", - написав Sergeus M. Nicolchuk.

"Хотілося б дізнатися прізвища людей, які відповідали за цей несмак! Це знущання над людьми мистецтва. Хто автор цього "шедевра", хто приймав замовлення? На мою думку, це сором", - зазначила Оксана Мадараш.

"Ще й на Трампа схожа. Можна йому подарувати", - написав Анатолій Марчук.

"Вона зовсім на себе не схожа", - додала Любава Запесочна.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...