"Ми пояснюємо щоденно": Ребров розповів, чи зіграє Миколенко в матчі проти Румунії на "Євро-2024"

Захисник збірної України Віталій Миколенко пропустить матч першого туру групового турніру Євро-2024 проти команди Румунії через травму. Про це повідомив головний тренер "синьо-жовтих" Сергій Ребров на передматчевій пресконференції, передають Патріоти України.

"Ми пояснюємо щоденно: Віталій працює, пошкодження не відновлюється за 1-2 дні. Він точно не зіграє завтра. Я бачу, як він працює, ми всі сподіваємося, що він якнайшвидше повернеться до складу", – сказав Ребров. Матч Румунія – Україна відбудеться у понеділок, 17 червня, на "Альянц Арені" в Мюнхені. Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

Після гри з Румунією на українську збірну чекають ще два матчі групового етапу континентальній першості: проти Словаччини у Дюсельдорфі (21 червня, 16:00) та з Бельгією у Штутгарті (26 червня, 19:00). До 1/8 фіналу чемпіонату Європи вийдуть дві найсильніші збірні кожного квартету, а також чотири найкращі володарі третіх місць.

Не пропустіть! Що треба знати пенсіонерам, щоб у них не забирали частину виплати

субота, 29 червень 2024, 9:55

В Україні відраховувати частину пенсії можуть у тому випадку, якщо через помилку нарахували зайві кошти. Щоб цього не відбулось, у Пенсійному фонді радять завчасно інформувати про зміни, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Головно...

Чи доживе до зняття заборони? На Рівненщині суд позбавив чоловіка водійських прав на 56,5 років

субота, 29 червень 2024, 9:50

Гощанський районний суд притягнув до відповідальності 29-річного Олександра Короленка за неодноразове керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. Оскільки порушник сідав за кермо навіть попри судову заборону, у нього забрали водійські права н...