"Ми проїхали 4000 км за три дні": Екс-коханий принцеси Діани допомагає українцям

Колишній коханий представниці королівської родини Великої Британії, покійної принцеси Діани, 64-річний майор Джеймс Х'юїтт відвідав Україну. Він допомагає людям, які постраждали від російської війни. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Наголошується, що Х'юїт вже виконав одну місію і ще раз повернеться в Україну перед Різдвом. Зокрема, він працює з благодійною організацією Help4Ukraine, яку заснував 67-річний письменник та активіст лорд Ніколас Монсон. Ця організація вивозить українців у безпечні місця, закуповує медикаменти та машини швидкої допомоги. "Джеймс Х'юїтт бере участь у справі не заради особистої слави, він робить хорошу роботу для спільного блага, і перед Різдвом знову приїде в Україну", - заявив лорд Монсон.

Крім того, Х'юїтт раніше створив власну благодійну організацію HOP, що займається такими ж діяннями. "Ми проїхали 4000 км за три дні", - сказав Х'юїтт про останню місію.
Він зазначив, що був близько від Запорізької атомної станції, де врятував 36 біженців, кота та собаку. Варто зазначити, що Х'юїтт прославився в 1986 році, коли був молодим офіцером придворної кавалерії. Тоді в нього розпочався п'ятирічний роман із принцесою Діаною. Вона особисто підтвердила це під час сумнозвісного інтерв'ю Panorama зі скандальним журналістом Мартіном Баширом.

Знайшов поблизу одного з селищ області: Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:00

Український військовий Сил територіальної оборони знайшов у одному з селищ Херсонщини старовинний гарман: він передав артефакт музею. Про це повідомив Херсонський обласний краєзнавчий музей, передають Патріоти України. Як розповіли у музеї, солдат ТрО ...

Церемонію присвятили всім тваринам, які гинуть, рятуючи людей: В Одесі попрощалися з собакою, якого вбила російська ракета (фото)

субота, 4 травень 2024, 18:40

В Одесі урочисто поховали собаку з кличкою Кєтті, яка загинула внаслідок російського обстрілу міста 29 квітня. Фото з прощання опублікувало 2 травня у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області, перед...