"Ми просто все вигадуємо": Усик розповів, що думають у світі про війну в Україні, і назвав найбільше розчарування

"Ми просто все вигадуємо": Усик розповів, що думають у світі про війну в Україні

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО), який як посол на фандрейзинговій платформі UNITED24 очолює кампанію зі збору коштів на відновлення Ірпеня, висловився про війну в Україні, передають Патріоти України.

Знаменитий боксер розчарований тим, що багато хто у світі не розуміє серйозність ситуації. Усик сказав CNN Sport, що його друга, який навчав дітей боксувати, було вбито російськими військами, коли намагався захистити студію. А його власний сімейний будинок розграбували російські окупанти.

"Мене мотивує ідея, що я маю допомогти своїй нації, своєму народу. Бог дав мені шанс опинитися на телебаченні, бути завдяки Богу, відомим у світі спорту. Це моя можливість поділитися з людьми тим, що відбувається. Багато людей у світі думають, що тут відбувається якась гра, а ми просто все це вигадуємо", - сказав Усик.

Нагадаємо, що Олександр у свій день народження відкрив збір коштів на відновлення багатоквартирного будинку в Ірпені на вулиці Лисенка 14.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...