"Ми просто витратний матеріал, нас просто розстрілюють": Окупант поскажився дружині, що їх вбивають ЗСУ

Російські окупанти, які перебувають у захопленому Лимані скаржаться, що після того, як вибили ЗСУ з міста, просто ними розстрілюються. Росіянин телефоном розповідає дружині, що після наступу, війська окупантів наштовхнулись на потужну оборону ЗСУ. Розмову перехопило ГУР Міноборони, передають Патріоти України.

"Там далі "зеленка", така сама як у нас, поля-ліси. Як вони там п**ди отримали. Їм в місті простіше було. Там артилерія не так працює. А тут артилерія х**рить. Тут носа не витягнеш на передовій. І все. Взагалі наш напрямок зараз срака", - розповідає окупант.

Він додає, що, скоріш за все отримає нагороду, але головне, говорить, вижити. "Найголовніше додому повернутися і щоб пацани теж цілі залишились. Бо хто зі мною поїхав, перша партія 7 людей залишилося з 60. У нас кожного дня поранені. Кожного дня вбиті. Кожного дня когось затрьохсотило. Людей пачками звідси везуть. В атаку йти це просто п**ць. Вони окопані сидять. У них там амбразури, у них бетоном все залито. У них окопи. Вони нас просто сидять і чекають. Вони нас просто розстрілюють", - гоорить окупант.

Він додає, що раніше думав, що до військових в РФ ставляться як до скота, але коли потрапив сюди, то відчув, що навіть гірше. "Я в піхоті служу. Ми просто витратний матеріал. Тут всім пох**. Поранені лежать тижнями, яких треба терміново евакуювати", - розказує окупант.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...