"Ми робили все можливе, але..." Олег Винник через серйозну хворобу вдруге скасував свій концерт - "вовчиці" шоковані

Український співак Олег Винник знову скасував свої концерти за станом здоров'я. Артисту довелося перенести виступи в київському Палаці "Україна" 24 та 25 листопада через ларингіт. Новину про те, що виступи переносяться на весну 2022 року, Винник опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Він написав, що стан його здоров'я "не дозволяє вийти на сцену". "Ми до останнього робили все можливе, щоб наші зустрічі відбулися", – запевнив популярний виконавець.

Це не перші концерти, скасовані Винником. Так, у жовтні не відбувся виступ артиста в Запоріжжі, причиною чого був також ларингіт. Захворів артист за місяць до дати концерту, але продовжив співати, чим суттєво ускладнив ситуацію.

За даними журналістів, свою роль відіграла і шкідлива звичка співака. Справа в тому, що він затятий курець, що згубно позначається на голосових зв'язках. Якщо хвороба розвиватиметься за одним із найгірших сценаріїв, а співак продовжуватиме перенапружувати зв'язки, він може навіть втратити голос.

Винник додав, що квитки на його київські концерти залишаються дійсними. Точні дати наразі невідомі, їх оголосять пізніше. Він також подякував фанатам їм за розуміння, підтримку та любов. "Бережіть себе", – підсумував Винник.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...