"Ми стали боятися Україну": Уболівальники Нідерландів песимістично ставляться до першої гри своєї збірної на Євро

Нідерландські вболівальники песимістично налаштовані перед матчем з Україною і стартом турніру в цілому. Багато хто критикує головного тренера Франка Де Бура і не вірять, що з таким "фахівцем" збірну може чекати успіх на Євро-2020.

Лише 38% вірять в перемогу Нідерландів. 29% впевнені, що зустріч завершиться внічию і 33% вважають, що Україна виграє, , повідомляють Патріоти України з посиланням на "Футбум"

Groningen11: Як тренер ти настільки ж хороший, наскільки гарні твої гравці. Я не вірю, що з гравцями такого рівня тренер буде мати значення. Депай, Вейналдум, Стекеленбург і так далі. Вони самі повинні здобувати перемоги за рахунок свого високого рівня, а не завдяки Де Буру, який якраз недотягує до рівня своєї команди.

Hopp: Зараз Хоч куди зайдеш - скрізь якщо не паніка, то негатив і песимізм. Багато вже заздалегідь готуються до невдалого матчу і не вірять в успіх своєї команди. Як ми докотилися до того, що почали боятися Україну? У всьому винен Де Бур, якому давно пора завершити тренерську кар'єру і не ганьбитися.

Theo: У Нідерландів один з найкращих складів на Євро-2020 і один з найгірших тренерів. Цікаво, що переважить? Чи можуть круті гравці вигравати з посереднім тренером? Або ж слабкий тренер буде тягнути вниз команду?

MT: Якщо Де Бур дійсно впевнений, що з Україною не буде проблем, то він занадто дурна людина, якого життя нічому не вчить. Якщо Нідерланди не стануть першими в групи після всіх цих інтерв'ю Де Бура, то йому доведеться публічно зізнатися, що він занадто зарозумілий чоловік і занадто слабкий тренер.

Не варто переоцінювати Україну, це посередня команда

Walter: Хтось повинен був бути вражений розгромом Кіпру? А Зінченко в якості головної зірки? Звісно, тепер усі повинні його боятися. Він же грав у фіналі Ліги чемпіонів і привіз гол. Не варто переоцінювати Україну, це посередня команда.

Japoo: Був би тренером збірної Рональд Куман - Нідерланди були б одним з фаворитів Євро. З Де Буром все виглядає сумно. Не можу назвати жодного гравця, який би в збірній грав краще, аніж в клубі. При Кумані таких гравців було багато. Це і є показник тренера. До речі, в Україні ключовий гравець - це Ярмоленко. А він весь сезон сидів на лавці, але в збірній знову забиває.

Deltha: Україна не має сильних гравців, вони перемагають за рахунок командної роботи і гарної атмосфери в збірній. На жаль, Де Бур не може цим похвалитися. По-перше, у нього вся надія на індивідуальні якості гравців, а не командну гру. По-друге, атмосфера в розташуванні збірної Нідерландів залишає бажати кращого. До того ж гравці не дурні, вони прекрасно розуміють, що Де Бур - це просто голова, що говорить, від якої практично немає ніякого толку.

Jakai: У мене немає впевненості, що Нідерланди переможуть. Україна - хороша, сильна і розумна команда, і я не розумію, за рахунок чого Нідерланди можуть набирати очки за допомогою "геніальною" тактики Де Бура. Переоцінка своїх можливостей теж небезпечна.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...