"Ми старалися!": У центрі міста на Сумщині з'явився дуже непристойний сніговик (фото 12+)

Біля центрального фонтану у Шостці Сумської області з'явилася величезна скульптура фалоса зі снігу. На снігу поруч надпис: "Не бури! Ми старалися!". Фото сороміцької скульптури місцеві мешканці публікують у соцмережах, передають Патріоти України.

"Скульптура сьогоднішня і минулорічна - прогрес очевидний! Для всіх моралістів зауважу, в нашому місті наразі відбуваються набагато гірші речі... Аніж цей вранішній прояв народної творчості. Тож не варто роздувати щоки та охати. Всім гарних вихідних і відмінного настрою", - написала у Facebook місцева жителька Тетяна Семенова.

Зазначимо, що торік сніговик-прутень з'явився перед будівлею міської ради в Шостці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...