"Ми там, де ти спиш": Хакери Anonymous злили базу даних Центробанку РФ та пригрозили Путіну (відео)

Міжнародна група хакерів Anonymous оприлюднила у вільному доступі десятки тисяч файлів із бази Центрального банку Росії, яка була зламана кілька днів тому. Про це повідомляє прес-служба мережі активістів, передають Патріоти України.

Зокрема, група Anonymous опублікувала в мережі базу даних обсягом 28 гігабайт. За словами хакерів, документи з Центрального банку РФ були поширені "у різних точках в Інтернеті". Мережа Anonymous запевняє, що базою даних ділитимуться з усіма бажаючими за іншими посиланнями, якщо доступ до інформації за існуючими лінками буде з якоїсь причини обмежений.

Крім зливу документів, хакери звернулися до президента країни-агресора Володимира Путіна і попередили, що вони знаходяться поруч із ним - "там, де він спить та їсть".

"Зараз ми публікуємо тисячі документів Центробанку РФ різні транзакції, укази, доповіді. Люди дізнаються, яка насправді економіка Росії. Декларації, кореспонденція, торгові угоди, підписані з іншими країнами, секрети твоїх олігархів. Твої конфіденційні відео та програми, якими ти користуєшся ", - йдеться у зверненні Anonymous до Путіна.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...