Ми тебе не забули, Кузьма! Під Кривим Рогом відбувся автопробіг до річниці загибелі Андрія Кузьменка

2 лютого 2020 року виповнилось 5 років, коли трагічно обірвалося життя народного улюбленця, музиканта, волонтера Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка). В зв'язку з цим близько десятки автівок з друзями та шанувальниками зібралися на місці загибелі митця, біля села Лозоватка, де встановлено пам'ятного хреста, повідомляють Патріоти України з посиланням на “ТСН“.

Щороку в пам’ять про музиканта тут проводиться автопробіг до місця його загибелі. В цьому році з центру Кривого Рогу виїхала колона приблизно з 50 автомобілів і прибула до місця трагедії. Після цього відбулася панахида, люди також згадували історії про Андрія і поклали квіти до пам’ятника.

Зазначається, що крім жителів Кривого Рогу на місце загибелі Скрябіна приїхали люди з усієї Кіровоградської області та Дніпра.


Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...