"Ми тут для них всі х*хли!": Кримчани обурені новою "ідеєю" окупаційної влади

В 2020 році "з великою часткою ймовірності" на півострові введуть професійний податок.
У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

У Криму, який з 2014 року перебуває під окупацією Росії, планують ввести новий податок, передають Патріоти України.

Як заявив "керівник управління Федеральної податкової служби по Криму" Роман Наздрачов, в 2020 році "з великою часткою ймовірності" на півострові введуть професійний податок. За його словами, з самозайнятих будуть брати пільговий податок - 4% від угод з фізичними особами та 6% від роботи та ІП (Індивідуальний підприємець).

У мережі вже висловлюють невдоволення від таких планів окупантів, попереджаючи, що "терпіння у людей не вічне" "Кремлеботи де? Чому не говорять, що це чудова ідея і вона йде нам на користь, і взагалі, ми тут всі хохли і скачемо під дудку америкосів?" "Сподіваюся, до цього часу буде вже інша влада", "Бюджет треба наповнювати не за рахунок народу, який і так ледве виживає, а за рахунок розвитку, наукового прориву, нових технологій", - пишуть коментатори.

"Окупанти збираються ввести новий податок. Ватники коментують черговий камінь з неба. Не спостерігаю радості і величі", - посміявся блогер "Кримським бандерівець" над фанатами окупантів.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...