"Ми вам показали його пошукову табичку": Клименко відповів, чому вбивця обрав першою жертвою Фаріон

У списку потенційних жертв підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон був також народний депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський, заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко на спільному брифінгу правоохоронців у Львові, передають Патріоти України.

Журналістка поцікавилася, чому ціллю була вибрана сама Ірина Фаріон. Клименко зазначив, що дані з телефону підозрюваного свідчать, що він "гуглив" не лише мовознавицю, а розглядав і інших потенційних жертв, та назвав одне прізвище.

"Я думаю, що вона (Фаріон -ред.) була найбеззахиснішою серед усіх. Ми вам показали його пошукову табичку. Можу одне прізвище вам відкрити… Наступним у списку, кого він дивився, був Макс Бужанський, щодо всіх інших я промовчу".

Нагадаємо: Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного у вбивстві екснардепки й мовознавиці Ірини Фаріон до неонацистського руху, також слідство не відкидає особисту неприязнь.

У телефоні підозрюваного знайшли цифрову книгу "Секретні інструкції ЦРУ і КДБ по збору фактів, конспірації та дезінформації".

Також в історії пошуку затриманого були прізвища інших політиків, депутатів, графік засідання облради. Правоохоронці зазначають, що ними хлопець цікавився вже після повернення до Дніпра, тож припускають, що він міг готуватися ще до одного злочину.

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...

"Сіли і вйо": Мобілізований спортивний журналіст розповів, що відбувається в учебці, назвавши це "армійським маразмом"

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:45

Український спортивний журналіст Андрій Сеньків, який у середині червня був мобілізований до Збройних сил України, у соціальній мережі Х (колишня Twitter) розповів, як його направили на офіцерські курси. У Сеньківа великі проблеми із зором і згідно з в...