"Ми вас просили сюди приходити?": В окупованому Маріуполі молодь поставила на місце загарбника (відео)

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області місцеві жителі під час конфлікту у громадському транспорті поставили на місце військового РФ. Вони заявили йому, що Росію в Маріуполь ніхто не кликав, передають Патріоти України.

Відповідним відео поділився на своєму каналі в Telegram український журналіст і блогер Денис Казанський. Зазначимо, що початок сварки на запис не потрапив.

"Маріуполь. Місцева молодь висловлює російському військовому все, що думає про нього та про Росію", – написав Казанський.

Він заявив, що населення окупованих територій здебільшого ненавидить загарбників. "Просто люди переважно залякані й мало хто наважується висловлювати своє ставлення до росіян так відкрито", – зазначив журналіст.

Компанія, лаючись із пособником країни-агресора, запитувала: "Ти думаєш, ти військовий і тобі все можна?"

Одна з пасажирок обурилася, що окупант назвав їх "х*хлами". Вона сказала, що через росіян вони пережили страшну війну. "Скільки людей померло!.. Через вас!.. Ми просили вас приходити?" – майже кричала вона. Інша дівчина, маючи на увазі російських окупантів, сказала: "Ви тут ніхто!".

Обережно, звучить нецензурна лексика! Відео 18+!

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...