"Ми віримо, що ви в нас вірите": Каштру звернувся до вболівальників "Шахтаря" українською перед матчем ЛЄ проти "Роми"

Шахтар зустрічається з Ромою 18 березня в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи

Луїш Каштру

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру знявся у відео донецької команди перед матчем-відповіддю 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Роми", який відбудеться в четвер, 18 березня.

На офіційному YouTube-каналі "гірників" з'явився ролик, в якому уболівальників запрошують на київський НСК "Олімпійський", щоб підтримати команду в другому поєдинку проти італійського гранда. Португальський фахівець вирішив не залишатися осторонь і коротко звернувся до фанатів українською мовою.

Нагадаємо, що перша зустріч між клубами закінчилася розгромною перемогою "Роми" з рахунком 3:0. Італійці зняли всі запитання щодо результату матчу, забивши два голи за чотири хвилини. На післяматчевій пресконференції португалець заявив, що до цього вирішального відрізку його підопічні грали з "вовками" на рівних.

Експерт програми "Великий футбол" В'ячеслав Шевчук розкритикував футболістів донецької команди за ставлення до головного тренера "Роми" Паулу Фонсеки під час поєдинку Ліги Європи.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...