Ми всі тепер бандерівці: У Дніпрі з’явилась вулиця Степана Бандери, - Філатов

Депутати Дніпровської міської ради затвердили перейменування вулиці Шмідта в центрі Дніпра на вулицю Степана Бандери. Про це повідомив мер Дніпра Борис Філатов у Facebook .

"Одна з центральних вулиць Дніпра, вулиця Шмідта, стала сьогодні вулицею Степана Бандери. Тепер уже назавжди", - йдеться у повідомленні.

Філатов зазначив, що спеціально повідомляє про це російською мовою, щоб "був зрив шаблону, зокрема в тих, хто сидить на болотах". Він додав, що Дніпро став форпостом незалежності України та закликав не сперечатися про доцільність перейменування вулиці.

Згідно з прийнятим рішенням, у Дніпрі перейменували 43 вулиці та озеро. Окрім вулиці Шмідта, яка отримала назву Степана Бандери, у місті з'явилися вулиця імені українського оперного співака, який загинув на Донбасі Василя Сліпака, американської співачки українського походження Квітки Цісик.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...