"Ми втратили чудову та яскраву людину": Під час виконання бойового завдання загинув пілот-винищувач (фото)

Днями під час виконання бойового завдання загинув начальник штабу – перший заступник командира авіаційної ескадрильї підполковник Денис Василюк. Про це повідомили в 831-й бригаді тактичної авіації, передають Патріоти України.

«Ми втратили не просто льотчика, а й надійного бойового побратима, друга та просто чудову і яскраву людину. Денис Олександрович – пілот винищувальної авіації Повітряних Сил ЗС України, справжній професіонал своєї справи, від початку повномасштабного вторгнення московитів здійснив десятки бойових вильотів та є повним кавалером ордена «За мужність», – ідеться в повідомленні.


Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...