"Ми вже достатньо наслухалися про мою сестру": Дружка розповіла таємницю нареченої та зіпсувала весілля

У США дружка під час весілля розповіла таємницю нареченої і це зіпсувало її весілля. Родичі та гості були шоковані інформації. Про це пише dailymail.co.uk, передають Патріоти України.

Дружкою на весіллі була старша сестра нареченої. Після привітання батьків вона взяла слово, проте не говорила про молоде подружжя, а про себе. "Чесно кажучи, ми вже достатньо наслухалися про мою сестру на сьогоднішній день. Я трохи втомилася від цього", - сказала вона.

Свою промову вона закінчила тим, що повідомила про вагітність нареченої. Виявилось, що вона була на 6 тижні і про це ніхто з родичів, навіть батьки, не знали. Гостя, яка була присутня, розповіла, що вчинок дружки зіпсував весілля її сестрі. Усі гості звинуватили сестру нареченої у ревнощах та тому, що вона не мала права про це говорити.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...