"Ми вже втомилися, але...": Медики Олександрівської лікарні в Києві, що борються з COVID-19, звернулися до українців

Лікарі закликали співгромадян не турбувати їх із найменошого приводу, але водночас і не намагатися затягувати зі зверненням, якщо справді захворіли.

Олександрівська лікарня. Фото: УНІАН.

Вчора, 29 березня, головний лікар Олександрівської лікарні Людмила Антоненко опублікувала звернення фахівців, які борються з коронавірусом COVID-19. Вона зазначає, що українцям необхідно не кидатися з крайності в крайність, а вибрати золоту середину в своїй поведінці і ставленні до хвороби, передають Патріоти України.

Так, Антоненко розповіла про людей, які приїжджають в інфекційний корпус і починають його штурмувати з температурою в 37, інші кажуть, що необхідно перебувати вдома аж до критичного стану. Вона впевнена, що потрібно тверезо підходити до проблеми і боротися з цим. За її словами, лікарі переможуть COVID-19, проте медикам необхідна підтримка, повага і розуміння від кожного. Головлікар підкреслює, що доктора вже втомлені, проте бойовий дух не зникає. В їх лікарні перебуває 38 осіб з коронавірусом, 14 з підозрою на інфекцію, 4 в реанімації і 2 - на системі штучної вентиляції легенів.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...