"Ми з ним просто нероздільне ціле": Лілія Ребрик зізналася, чому не виїхала з дітьми за кордон і чи писали їй актори з РФ

Актриса та ведуча Лілія Ребрик в інтерв'ю подкасту Олега Френди розповіла, чому після початку повномасштабної війни в Україні не поїхала з дочками за кордон, передають Патріоти України.

«Я оптиміст по життю. Якщо живі, треба жити. Ми говорили про від'їзд. Ну зараз немає правильних чи неправильних рішень. Я навіть якось сміялася, ну як би вивіз дітей за кордон — „ти зрадник“, „не патріот“, залишився в Україні - „що ти за мати, наражаєш на небезпеку дітей“. Треба діяти тільки так, як ти відчуваєш. Я відчула в собі енергію, силу, що можу бути корисною тут. Ми з чоловіком настільки нероздільні, що це було б якимось неможливим випробуванням. Я не уявляю нашого життя окремо», — говорить Ребрик.

Влітку сім'я актриси жила на два міста. Ребрик із чоловіком Андрієм Диким проживала у Києві та часто їздила відвідувати доньок до Чернівців, де проживають її батьки. «Це було божевільне випробування. У нас ніколи не підіймалося питання, щоб відпочивати один від одного. Ми завжди разом, нероздільні», — зауважила акторка.

Ребрик висловилася і про закриття каналу Україна (була ведучою ранкового шоу). Телеканал Україна припинив мовлення 22 липня. «Під час війни я втратила роботу. І не лише я. А чотири тисячі людей. Це в одну мить. Втратити стабільність, заробіток. У мирний час це була б вселенська трагедія, а зараз розумієш… Ну так прикро. Ще одне випробування», — висловилася Лілія. Зараз вона працює на каналі ДОМ.

Ребрик також зізналася, чи писав їй хтось із російських акторів. «Ніхто не написав. Я з багатьма знайома і це було болючим розчарування на початку війни. Всім здавалося, що ми можемо достукатися. Глибоко помилялися. Вони не варті нашої уваги. Мене банили російські актори. Вони зашорені, залежні. Мізки замилені. Це нас і відрізняє, у нас свобода слова. Вони сюди приїжджали й ставилися до нас, як до другосортних, хоча розуміли, що вони тут заробляють, роблять кар'єру. Потрібний час і все стане на свої місця», — вважає акторка.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...