"Ми за Росію": Окремі жителі окупованого Запоріжжя продались Путіну за три батони (відео)

Російські пропагандисти зняли ролик у тимчасово окупованому Запоріжжі. На ньому представлено "атракціон небаченої щедрості" до дня народження диктатора Володимира Путіна, який він святкує 7 жовтня, а населення цього дня у найкращих традиціях імперії годують хлібом, передають Патріоти України.

Причому хлібом у буквальному сенсі: так звані депутати від "Єдиної Росії" у Василівському районі роздають по три буханки місцевим жителям. Ті на камеру радісно дякують "благодійникам" і передають найкращі побажання бункерному дідові.

"Ми за Путіна! Ми його любимо", – каже жінка, якій вручають три батони."У Володимира Володимировича день народження? О, тоді ви теж прийміть наші вітання!" – каже чоловік і затискає буханки, ніби востаннє бачив випічку лише при Україні.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...