"Ми за Україну": В окупованому Криму хлопець зробив сміливу заяву та розбурхав мережу (відео)

Системні звуки "бавовни" у тимчасово окупованому Криму та анонси контрнаступу Збройних сил України для звільнення півострова викликають тривогу серед проросійського населення. Там почали проводити опитування серед місцевого населення, як воно ставиться до такої перспективи, передають Патріоти України.

Як не дивно, в умовах повної ізоляції та диктатури з боку Москви один із юних кримчан відповів прямо: ми не боїмося, ми за Україну. Епізод, на якому кореспондентка не змогла приховати свого подиву від такої прямої та сміливої відповіді, опублікував Telegram-канал.

Жваву реакцію сміливість хлопця викликала і на суверенній материковій території України. Користувачі соцмереж із захопленням відгукуються про молоде покоління, якому пропаганда Кремля не змогла за дев'ять років "промити мізки", але також стурбовані подальшою долею респондента.

"У Донецькій та Луганській області теж чекають! Вірять у Залужного і в ЗСУ! – пише чоловік, поки в інкогніто-статусі. "Ех, запакують тепер пацанів", – зітхає інший.

50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...