"Ми забули вашого сина в тролейбусі": Приватний садок у Черкасах потрапив у гучний скандал, але визнати провину відмовляється

У Черкасах шестирічного хлопчика вихователька приватного дитячого садка забула у тролейбусі. Про це повідомив його батько Сергій Дядя, передають Патріоти України.

Чоловік розповів, що приїхав раніше до закладу освіти, аби почекати сина біля входу. Потім він побачив, що вихованці разом з педагогинею прогулюються по алеї, проте його дитини там не було. Коли ж підійшов, аби дізнатися, де вона, працівниця відповіла: "Вибачте, в нас така ситуація вийшла – ми Сашу вашого забули в тролейбусі".

Дядя знайшов сина на кінцевій зупинці тролейбусного депо, він був наляканий. Після неприємної пригоди батьки повернулись до садка і усно домовились з вихователькою про наслідки. Проте, наступного дня, коли дитину привели знову до садка, працівниця закладу була з адвокатом і відмовилась брати Сашка до групи. За словами мами Анни Арзамасцевої, їм поставили ультиматум. Вони мають написати заяву про те, що не мають претензій до працівниці закладу, натомість їхній син зможе відвідувати місяць заняття за рахунок педагогині.

Тато хлопчика обурений ситуацією і дивується, як можна було забути дитину у транспорті, коли в групі 6-7 дітей. Одразу після розмови у присутності адвоката, батьки звернулись до поліції.

"Я подала заяву, тому що ця вихователька не компетентна, їй не можна працювати з дітьми. Вчора мою дитину лишили в небезпеці. Вона дивиться і каже: а ви що будете ходить? Почекайте. Сьогодні вона удає, що взагалі нічого не казала мені вчора. Вона мені розказує, що, мовляв, ви ходите місяць за мій кошт, я компенсую, ви ходите місяць безоплатно в садочок і пишете мені заяву, що ви не маєте до мене ніяких претензій, ніяких питань. А що потім моїй дитині робити?", – обурюється мама хлопчика.

Вона додає, що для її сина ситуація виявилась дуже стресовою, адже він перший раз опинився в міському транспорті і його там ще й забули. Тепер хлопчик часто плаче, ховається під стола та відмовляється їсти. Жінка радить усім батькам обовʼязково перевіряти людей, які працюють з їхніми дітьми, особливо в приватних закладах з особливими системами виховання.

Сама ж вихователька відмовилась коментувати ситуацію та не відповідала на дзвінки. Нині, за словами поліції, справа зареєстрована в Єдиному реєстрі обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення і зʼясовуються всі обставини.

Водійка транспорту, в якому знаходився Сашко поділилась, що така історія в депо трапилась вперше за 40 років. Вона розповіла, що в її тролейбусі навіть речі ніхто не забував. Жінка після того, як побачила, що хлопчик не йде на контакт, зателефонувала в поліцію і повідомила про випадок. Згодом з нею звʼязався диспетчер та сказав, що його шукають батьки.

Джерело: UA:Суспільне

Чи треба чоловікам щорічно проходити ВЛК: У Міноборони дали відповідь

понеділок, 20 травень 2024, 19:30

Відповідно до законодавства, висновки військово-лікарської комісії (ВЛК) для військовозобов’язаних громадян України дійсні п’ять років. Про це заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в ефірі телеканалу КИЇВ24. "На сьогоднішній день д...

Історик, який два роки воює на нулі, дав пораду новобранцям

понеділок, 20 травень 2024, 19:25

Коли перебуваєш на війні, дуже допомагає настанова "говорити собі, що тебе вже вбили". Так висловився музейник, кандидат історичних наук і доброволець Олександр Хоменко в інтерв'ю "Главкому". . Хоменко пригадав момент, коли він з побратимами вперше зах...