"Ми занадто різні люди": Олег Винник розлучається з дружиною

Російський бізнесмен Олег Винник, який втратив сім'ю в авіакатастрофі, вирішив розірвати шлюб з новою дружиною, з якою одружився понад рік тому, повідомляють Патріоти України із посиланням на «Стархіт».

За особистим життям Олега Винника вже більше п'яти років спостерігають багато людей. Чоловік намагався побудувати нові відносини. Спочатку він закрутив бурхливий роман з Катею Жужею, а після почав зустрічатися з дівчиною на ім'я Алекс. У вересні минулого року закохані одружилися в Санкт-Петербурзі.
Тоді здавалося, що чорна смуга в житті Олега залишилася позаду, але тепер він несподівано повідомив про розлучення. «К сожалению, нас как пары с Алекс больше нет. Я принял решение прекратить эти отношения. Мы оказались слишком разными людьми. Так бывает», — заявив Олег.

Слова Винника стали сюрпризом не тільки для його підписників, а й для самої Алекс. «Я в шоці», - повідомила дівчина в соціальній мережі.

При цьому поки невідомо, через що саме розлучилося подружжя. Сам Винник ніяких коментарів з приводу особистого життя не дає. Однак передплатники вже припустили, що Олег шукав в новій обраниці розраду, тому так швидко розчарувався у відносинах.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...