"Ми знайомі понад три десятиліття": Священик ПЦУ зустрівся з митрополитом Павлом і обурив українців

Священник ПЦУ Віктор Мартиненко з Волині відвідав митрополита УПЦ МП Павла (Петро Лебідь), якого обвинувачують у запереченні збройної агресії РФ і розпалюванні міжрелігійної ворожнечі. Фото зустрічі Мартиненко виклав у Facebook, передають Патріоти України.

«Відвідав сьогодні людину, з якою мав, маю та, вочевидь, матиму розбіжності у поглядах на багато речей... Але, ми знайомі понад три десятиліття! Це – священник який, колись, вперше завів мене у вівтар», – пише Мартиненко.

Священник ПЦУ передав Павлу подарунок від владики Екзарха. «Принагідно, передав владиці Павлу братські вітання та особистий подарунок від владики Екзарха, єпископа Команського Михаїла – примірники Апостола, виданого Ставропігією, що презентуватимуться післязавтра», – йдеться у повідомленні. Користувачів соцмереж обурив вчинок Віктора Мартиненка.

У відповідь на усі негативні коментарі Віктор Мартиненко написав новий пост. У ньому він наголосив, що мав та має різні погляди з митрополитом Павлом Лебедем, проте вважає за необхідне його підтримати.

Мартиненко зазначив, що раніше мав конфлікт із митрополитом, тому вирішив примиритися: «Я зробив це не від ПЦУ, Ставропігії, батьківського комітету, ОСББ, чи садового товариства. Я як людина прийшов примиритися з іншою людиною, з якою був у особистому, та навіть публічному конфлікті».

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...