"Ми знайшли слабкості українців": Тренер Австрії зробив зухвалу заяву перед грою на Євро-2020

Збірні України та Австрії зійдуться 21 червня у рамках вирішального матчу групи C. Обидві команди поборються за друге місце, яке гарантує місце в 1/8 фіналу, інформують Патріоти України.

Австрія готується використовувати слабкості України

Напередодні матчу головний тренер Австрії Франко Фода поспілкувався зі ЗМІ. Він заявив, що Австрія хоче виграти в України та вже знає слабкості команди Андрія Шевченка.

"Ми прагнемо виграти цей поєдинок. Ми жадаємо перемоги в кожній зустрічі. Але завжди є суперник, який має на меті те саме. Ми добре знайомі з командою України, в якій зібрані гравці з найвищою індивідуальною майстерністю. Але, як і в кожної команди, в українців є слабкості. Ми їх знайшли й будемо використовувати", – сказав Фода.

Фода заявив, що для успіху Австрії слід покращити роботу з просуванням м'яча на половині поля суперника. "Ми маємо шукати вільні місця на полі й покращити своє просування до воріт суперника. В останньому матчі нам не вистачало заключної передачі. Це буде ключем до покращення атакувальної міці збірної Австрії", – резюмував тренер.

Україна – Австрія: що відомо про матч

  • Україна та Австрія зустрінуться 21 червня у Бухаресті. За два тури команди набрали по 3 очки, але Україна утримує друге місце завдяки додатковим показникам.
  • Україні достатньо не програти, щоб зберегти друге місце. Австрію також може влаштувати нічия, якщо команда опиниться серед 4 найкращих команд, що посіли третє місце.
  • Ні Україна, ні Австрія ніколи в історії не грали у плей-офф чемпіонатів Європи.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...