"Ми зникнемо": Маск озвучив сумний прогноз для всього людства

Відомий винахідник впевнений, що демографічна криза скоро пошириться на усю планету Земля, а людей не настільки багато, як дехто вважає.

На думку засновника SpaceX Ілона Маска, вже через 20 років людство чекає демографічний колапс, викликаний нинішнім низьким рівнем народжуваності. Про це він заявив 29 серпня 2019 року під час дискусій з засновником гіганта електронної комерції Alibaba Джеком Ма на присвяченій штучному інтелекту міжнародній конференції в Шанхаї (Китай), передають Патріоти України з посиланням на китайський телеканал CGTV.

«Я стурбований питанням народжуваності. На противагу думці багатьох про те, що на планеті занадто багато людей, я вважаю, що це застарілий погляд. Я вважаю, що найбільша проблема, з якою зіткнеться світ у наступні 20 років, це демографічний колапс», - сказав Маск. На думку винахідника, це явище неможливо буде нівелювати за допомогою міграції, оскільки народжуваність буде падати по всій планеті Земля.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...