Ми зробили крок в еру Водолія: Астролог розповіла, які справи корисно розпочати в 2021-му

21.12.2020 відбувся важливий день - з'єднання Сатурна і Юпітера у Водолії, яке на 20 років закладе важливі зміни в світі.

Наступний 2021 рік кардинально відрізняється від 2020. Це стосується загального фону, тенденцій, фінансів, політичної арени. Ми перетинаємо поріг невідомості і неможливості вплинути на ситуацію, - каже астролог Рената Раєвська. Вона розповіла про основні тенденції 2021 року, передають Патріоти України.

Ми закладаємо основу в подальше життя прямо зараз. А саме: 19 грудня, практично на початку дня, Сатурн перейшов в знак Водолія, а потім, до вечора до нього приєднався Юпітер. Ця пара здатна на багато що в області фінансів. Поки ця пара "тупцялася" в знаку Козерога, ми відчували сум'яття. Це два абсолютно протилежні за значенням полюси.

Одночасна інгресія Юпітера і Сатурна (розширення і звуження) направила свої сили на ринок нерухомості (Козеріг). Наприклад, попит на житлову нерухомість впав, а на офісну виріс. У доларах ціна знизилася, в гривні підвищилася. На одному і тому ж ринку, в тій самій темі відбуваються і будуть відбуватися різноспрямовані процеси, і це факт.

Або, наприклад, скоро, в 2021 році знизять відсоток на різні види кредитування нерухомості, що збільшить попит, а потім вартість житла сильно виросте.

Отже, ми зробили крок в еру Водолія. Водолій відповідає за електроенергетику, високі технології, авіа-космічну галузь, комп'ютерні технології і найцікавіше - високоточне приладобудування. Ми зможемо покластися на роботів, а господині забудуть про рутину.

21.12.2020 відбувся важливий день - з'єднання Сатурна і Юпітера у Водолії, яке на 20 років закладе важливі зміни в світі.

Важливі моменти 2021 року:

1. Цього року добре починати великі проєкти, позбавлятися від низькооплачуваної роботи і крокувати у впевнене майбутнє. Бізнес, який ви почнете, може стати великим поштовхом у безхмарне майбутнє.

2. Боротьба з владою і економічним становищем в країні може негативно позначитися (через інформаційні війни) на жителях країни.

3. Січень і лютий - важливі місяці майбутнього року. Якщо у вас заплановано щось важливе - будьте готові озолотитися з надлишком, але і багато доведеться попрацювати. Можливі пропозиції співпраці, контакт із закордоном.

4. Звичні форми найманої праці, бізнесу, хобі, все, що вам приносить гроші, може зміниться. Хтось перестане їздити на роботу і почне заробляти вдома, хтось буде тільки їздити по містах і країнах, а хто - ні того ні іншого не захоче. Але можливостей буде і досить багато, все починає залежати від нас.

5. Для успішного проживання в 2021 році потрібно прийняти деякі обставини, які є зараз у вашому житті. Необхідно психологічно зміцніти, загартуватися і взяти себе в руки. Якщо не давати волю агресії, злості, вона не здолає ваше життя і не притягне негативні події.

6. Зараз ми в певному сенсі відвойовуємо любов, своє місце під Сонцем. Людина народилася не для цього, і 2021 рік цю ситуацію згладить.

7. Амбіції будуть зашкалювати. Коли, нарешті, вдається встати зі сну, хочеться братися за все, що бачиш кругом. Робіть, але будьте обачні! Як і у всякому році, в цьому теж є підводні камені", - радить Рената Раєвська.

"Через великий вклад у розвиток": Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства активістки Гандзюк

понеділок, 29 квітень 2024, 21:02

Федерація боксу України (ФБУ) привітала з днем народження колишнього віцепрезидента боксерської організації Владислава Мангера, засудженого за вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Як повідомляє "Чемпіон", ФБУ привітала Мангера у своєму офі...

Помстився, але іншій жінці: У Запоріжжі вбивця зробив фатальну помилку (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 20:53

У Запоріжжі чоловік 15 років готував план помсти, але, здійснивши його, так і не дізнався, що припустився жахливої помилки. Так, 21 січня 2024 року у Запоріжжі чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наряд поліції, застрелився сам. Коли слідчі поча...