"Ми зустріли твого друга й вмовили повернутися до тебе": Мережу зворушив подарунок "Укрзалізниці" хлопчику, який загубив у потязі улюбленого іграшкового зайця

Мережу зворушила історія маленького хлопчика Ярослава, який загубив у потязі Камʼянець-Подільський-Львів свого улюбленого іграшкового зайця. Мама хлопчика, волонтерка Наталія Красота, розповіла, що це трапилося під час їхньої подорожі потягом № 140 Кам’янець-Подільський — Львів і її син дуже засмутився. Після цього Наталія звернулася до Укрзалізниці та опублікувала допис про загублену іграшку, повідомляють Патріоти України.

Через декілька днів жінка отримала посилку, в якій був іграшковий заєць та листівка. «Привіт, друже! Ми зустріли твого Зайчика в одному з наших вагонів. Уявляєш, він вирішив помандрувати залізницею! Тоді ми випили з ним чаю і вмовили повернутися до Ярослава і розповісти про свої пригоди. Не дивуйся, що він виглядає трішки інакше. Подорожі змінюють людей, а зайчиків — і поготів. Але всі зміни на краще. Тримай міцно тих, кого любиш!» — йшлося в листівці.

Як повідомляє УП.Життя, сім'я родом із Запоріжжя, проте зараз проживає в Кам’янці-Подільському. Наталія займається волонтерством з 2014 року. Минулого року її чоловік загинув на війні.

На початку повномасштабної війни жінка виїхала з хлопчиком за кордон, де і почалась історія зайчика. «Зайця нам подарували у Нідерландах. Потім він з нами переїхав до Швейцарії - можна сказати, покатався по Європі. Разом із зайцем ми повернулися до рідного Запоріжжя. Однак після березневої атаки по ДніпроГЕС переїхали до Кам’янця-Подільського», — розповіла Наталія.

Як написала жінка у соцмережі, вона рада, що зайчик загубився. Таким чином він «конвертувався в щось набагато більше і потужніше». Це однозначно вартувало того, впевнена Наталія.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...