Михайла Єфремова вразила та сама важка хвороба, котра вбила його батька, - адвокат

Артист Михайло Єфремов страждає важким захворюванням. Про це заявив його колишній адвокат Ельман Пашаєв, передають Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

За його словами, незважаючи на те, що Єфремов відмовився від його послуг, він продовжує стежити за життям актора. Юрист заявив, що нібито у Єфремова виникли серйозні проблеми зі здоров'ям, і у нього діагностували те саме захворювання, що у його батька Олега Єфремова, в результаті якого він помер.

Пашаєв підкреслив, що мова йде про хворобу легенів, однак подробиці називати не став. Більш того, юрист практично не сумнівається в тому, що Єфремов не буде достроково звільнений і проведе багато років в колонії. Пашаєв пояснює, що захворювання, яким страждає артист, не включене в список Міністерства охорони здоров'я.

Крім цього, якщо актор і розраховує на умовно-дострокове звільнення, йому доведеться відсидіти як мінімум половину терміну, так що в найближчі роки на свободу він точно не вийде, впевнений юрист.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...