Михайло Єфремов розпочинає в колонії духовну кар'єру

Михайлу Єфремову запропонували стати читцем в тюремному храмі. Про це повідомив «Комсомольській правді» Борис Ліванов, син актора Василя Ліванова, передають Патріоти України.

За його словами, Міша - релігійна людина, тому «цілком може знайти віддушину, ставши читцем». Він також «може обслуговувати храм». Борис Ліванов, відбуваючи восьмирічний термін за вбивство людини в п'яній бійці, в колонії працював в клубі, займався підготовкою творчого фестивалю для ув'язнених «Калина червона». Крім цього, у нього була телестудія.

Ліванов відсидів чотири роки з восьми призначених судом в Россошанській колонії в Воронезькій області, а потім вийшов умовно-достроково за хорошу поведінку. У 2009 році він зарізав людину в п'яній новорічній бійці. За його словами, знамениті батьки ніяк не впливають на життя у в'язниці. «Коли ви потрапляєте в тюрму, зовсім неважливо, хто ви або хто ваш тато. Там людина починає життя з нуля. Те саме буде і у Михайла Єфремова. В'язниця, так само як і війна, розкриває суть людини», - говорить Ліванов.

Єфремов засуджений на 7,5 роки позбавлення волі за смертельну ДТП, яка сталася 8 червня 2020 року. Він знаходився за кермом позашляховика в стані алкогольного сп'яніння і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з машиною, водій якої згодом помер.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...