Миле кошенятко виявилося... диким звіром: Жінка підібрала на вулиці дитинча пуми (відео)

Помилка Флоренсії Лобо з'ясувалася, коли вона принесла свого "котика" до ветеринара.

"Кошеня" виявилося маленькою пумою. Фото: скріншот з відео.

Мешканка Аргентини Флоренсія Лобо підібрала двох кошенят, яких вона вважала кинутими. Жінка принесла їх до себе додому і почала виходжувати, передають Патріоти України.

Один малюк незабаром помер. А другий, якому Флоренсія дала ім'я Тіто, відмінно прижився у неї. Два місяці по тому Лобо відвезла свого вихованця на огляд до ветеринара. Той був вражений, побачивши Тіто, і заявив, що це - не домашня кішка. Виявилося, що приймак аргентинки - дитинча дикої пуми-ягуарунді.

Флоренсії довелося розлучитися зі своїм улюбленцем. Ветеринар порадив їй не намагатися одомашнити дикого звіра. Як повідомляє видання Inside Edition, вона віддала його співробітникам заповідника, які підготують Тіто до життя на волі.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...