Милота дня: Матуся-лабрадорка народила цуценят усіх можливих кольорів (фото)

Собаки породи лабрадор-ретривер бувають палевими, шоколадними та чорними. Однак випадки, коли в самиці народжуються цуценята одразу всіх кольорів, трапляються дуже рідко. 4-річна самиця, яку звати Зола, народила 10 цуценят. Сама матуся має чорне забарвлення шерсті, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Яке забарвлення мають лабрадори

Існує 3 стандартних забарвлення лабрадорів:

  • палевий,
  • шоколадний,
  • чорний.

Попри поширену думку, лабрадори можуть народжувати цуценят не таких кольорів, як шерсть у батьків. Тобто від палевої мами та палевого тата можуть народитися і палеві, і шоколадні, і чорні малюки. Однак народження цуценят усіх 3 кольорів одразу – рідкість.

Власники собаки професійно займають розведенням лабрадорів. Вони мріяли одержати собаку з генами, що дозволять їй народжувати цуценят усіх 3 кольорів. Такою собакою стала самиця Зола. Тато малюків також мав у собі гени усіх трьох забарвлень.

Щоб вивести різнокольоровий приплід, знадобилося близько 10 років схрещувань. Усього народилося 10 цуценят: 2 жовтих, 3 шоколадних та 5 чорних.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...