Милота дня: Самотнього пенсіонера у лікарні регулярно провідує ...дикий голуб (фотофакт)

Раніше чоловік кожен день сидів на лавці в парку біля лікарні і годував голубів.

В одній з лікарень міста Харкова хворого пенсіонера, до якого вже понад три тижні не з'являються родичі, почав провідувати голуб, який залітає в палату і сідає на його ліжко. Зроблене медсестрою фото опубліковано в Telegram-каналі "ВеХа", передають Патріоти України.

"Минуло 23 дні відтоді, як цей пацієнт прибув до лікарні, і за ці 23 дні ніхто з його родини не прийшов запитати про його здоров'я. Але голуб прилітає кожні 2 дні і сідає на його ліжко. Птах залишається на деякий час, і потім кружляє в небі", - прокоментувала знімок співробітниця лікарні.

За її словами, чоловік, який перебуває на лікуванні, раніше кожен день сидів на лавці в парку біля лікарні і годував голубів. Ймовірно, серед його "нахлібників" був і цей.

"Люди забувають, але ця птиця пам'ятає!" - дивується в підписі до фото медсестра.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...