"Милованов - дебіл": Коломойський прокоментував реакцію міністрів на жарт "Кварталу" про Гонтареву

Олігарх заявив, що "сатира та гумор" ніяк не можуть вплинути на інвестклімат в Україні.

Ігор Коломойський. Фото: InfoResist.

Олігарх Ігор Коломойський назвав “дебілом” міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофія Милованова. Про це він сказав в інтерв’ю “Настоящему времени”, коментуючи заяву Милованова про те, що скандальний номер “Кварталу 95” про згорілий будинок Валерії Гонтарєвої може негативно вплинути на інвестиційний клімат в Україні, повідомляють Патріоти України.

Коломойський вважає, що міністр економіки після своєї заяви повинен “написати заяву про відставку, тому що це говорить про його рівень як міністра”.

“Іншого слова як “дебіл” для цього просто не знайдеш. Дуже сумно, що міністр економіки в Україні – дебіл. На інвестиційний клімат впливає номер у розважальній передачі, сатира і гумор? Тоді, я вважаю, що у нас інвестклімату взагалі немає! І значить Україні не потрібно давати нічого ні МВФ, ні іншим. І я більш ніж упевнений, що нам більше нічого і не дадуть, що це все пусті старання. Вистачить міністру Милованову ходити з простягнутою рукою, всі ці старання, досить витрачати казенні гроші, щоб їздити великими делегаціями в США”, – заявив олігарх.

При цьому міністра культури Володимира Бородянського, який вибачився перед Гонтарєвою за жарт “Кварталу 95“, він назвав “покидьком”.

“А міністр культури Бородянський – я точно знаю, що він не дебіл. Він вибачався перед Гонтарєвою. Так от: нехай краще вибачиться перед усіма потерпілими від Гонтарєвої. Крім Коломойського. Тому що коли він вибачається за когось перед Гонтарєвою, це означає, що він не дебіл, а покидьок”, – заявив Коломойський.

За його словами, вибачатися потрібно перед українцями.

“Нехай він спочатку вибачитися перед громадянами України, які постраждали від дій Гонтарєвої і її зграї, перед вкладниками знищених нею банків. І всіма громадянами України, які постраждали від курсу гривні, який замість восьми гривень за долар став 25 гривень. Це її пряма заслуга. Тому що реальний курс, який повинен був бути сьогодні в країні, – це на рівні 12 гривень за долар”, – додав олігарх.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...